«Galerijā Centrs» notiks Kultūras koledžas studentu dizaina un modes skate

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

13. decembrī plkst. 19.30 „Galerijā Centrs” norisināsies Latvijas Kultūras koledžas studentu dizaina un modes skate „Meringue”, kas tiek rīkota sadarbībā ar modes mākslinieku Dāvidu. Skatē varēs redzēt modes menedžmenta studentu veidotās tērpu kolekcijas, dizaina menedžmenta studentu radīto produktu pieteikumus, kā arī paša Dāvida kolekciju "pavasaris/vasara 2018".

Meringue” dizaina un modes skate ir novatoriska platforma, kurā jaunie dizaineri var parādīt savus talantus, prasmes un spēju iesaistīties radošās industrijas procesos profesionāļu un plašas auditorijas priekšā.

Latvijas Kultūras koledžas dizaina un modes menedžmenta studenti ar savu mentoru Dāvidu ir nogājuši garu ceļu, lai izveidotu unikālu, bagātīgu un vērienīgu pasākumu. Katrs no viņiem prezentēs savu apģērbu vai aksesuāru kolekciju, vai dizaina produktu, pie kura tapšanas un veidošanas ir strādājis jau no pirmās studiju dienas.

„Studentiem tā ir unikāla iespēja studiju procesa ietvaros veidot un attīstīt savu ideju un pašiem to pilnībā realizēt,” stāsta Latvijas Kultūras koledžas dizaina un komunikācijas nodaļas vadītāja Daina Gāga Ēķe. Savukārt Dāvids min, ka viņam ir patiess gandarījums strādāt ar jauniešiem, kuri ir tik talantīgi, motivēti un ambiciozi un uzskata, ka „Meringue” dizaina un modes skate ir pamatīgs atspēriena punkts viņu turpmākajai darbībai radošajā industrijā.

Dizaina un modes skatē būs vērojamas visdažādākās kolekcijas, sākot no kāzu kleitām līdz savdabīgam ielu stilam, kā arī spilgti un atmiņā paliekoši aksesuāri un dizaina produkti. Studentu veikumu vērtēs tādi profesionāļi kā Dita Danosa, Aigars Bikše, Baiba Rēdere, Edīte Treija, Ieva Taranda un Māris Sīlis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti