Rīta Panorāma

Vācijā pagarina Covid-19 dēļ noteikto karantīnas režīmu

Rīta Panorāma

Beļģijā, Francijā un Vācijā atļaus seniorus potēt ar "AstraZeneca" vakcīnu

Jaunā Valentino tērpu kolekcija melnbaltos toņos

FOTO: Skumjā elegance – jaunā «Valentino» tērpu kolekcija melnbaltos toņos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Itālijas pilsētā Milānā notikusi modes nama “Valentino” jaunās kolekcijas tērpu skate. Apģērbos dominē melnbalti toņi, kas simboliski norāda uz sarežģīto Covid-19 pandēmijas laiku.

Skate notika Milānas Pikolo teātrī, un to varēja vērot tiešsaistē. Jau pierasts, ka pandēmijas dēļ pasākumi notiek bez skatītājiem, un arī šī skate nebija izņēmums. Pandēmijas skumjo noskaņu pastiprināja arī īru mākslinieces Šainedas O'Konoras dziesmas,  askētiskais telpas iekārtojums un vājās gaismas.

Kopējo noskaņu visspilgtāk varētu raksturot vārdi – skumjā elegance. Ietekmīgā žurnāla “Vogue” modes apskatnieki arī atgādina, ka “Valentino” šovi parasti ir vizuāli intensīva pieredze, ar emocijām un ekstravaganci. Pandēmija esot kristalizējusi modes nama radošā direktora Pierpaolo Pikioli domāšanu, un kolekcijā jūtama tiešāka personiska un autentiska pieeja. Minisvārki, platas žaketes ar akcentētiem atlokiem sieviešu tērpos, bet platas bikses un brīvi dažāda garuma mēteļi un žaketes vīriešu apģērbā. Tīkla raksts un slīpsvītras uz audumiem un tērpos, kā arī klasiski, neuzkrītoši un tērpiem pieskaņoti aksesuāri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti