Rīta Panorāma

Kannas atklāts starptautiskais kinofestivāls

Rīta Panorāma

Lietuvā atzīmē Valsts dienu

Ar "Diora" tērpiem sāk Parīzes augstās modes skati

FOTO: Ar «Dior» tērpu skati sāk Parīzes augstās modes nedēļu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Ar slavenā franču luksusa modes nama “Christian Dior” tērpu skati sākusies Parīzes augstās modes nedēļa. Pēc Covid-19 pandēmijas dēļ radītā pārtraukuma šoreiz interesenti dizaineru veikumu varēja vērot klātienē. 

Modes apskatnieki informē, ka “Dior” jaunajā rudens-ziemas kolekcijā pieturējās pie klasiskām, atturīgām vērtībām. Tērpos plaši bija izmantots tvīda audums un dominēja pelēkie un pasteļa toņi. Ikonisko jaku modernizētas versijas bija kombinētas ar krokotiem svārkiem un pielāgotām biksēm.

Tomēr žurnālisti šoreiz tikpat lielu uzmanību pievērsa arī pašam pasākumam un īstenotajiem profilakses pasākumiem. Skate bija sarīkota pazīstamā vietā un uzskatāma par atgriešanos pie pirmspandēmijas tradīcijas. Tomēr bija arī atšķirības. Viesi valkāja maskas, un viņiem mērīja temperatūru pie ieejas, fotogrāfiem un operatoriem bija jāuzrāda negatīvs Covid-19 testa rezultāts. Savukārt sēdvietas bija tālāk viena no otras nekā parasti. Galvenais secinājums – lai gan liela daļa pasaules koronavīrusa pandēmijas laikā mācās strādāt attālināti, “Dior” ar meistarību un cilvēcību skaidri parādīja dzīvās modes nepieciešamību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti