Rīta Panorāma

"Jūras akmentiņi" ar jaunām dziesmām un idejām

Rīta Panorāma

Krievijā protesta laikā aizturētas 3 žurnālistes

Ņujorkā pret Covid-19 vakcinētie var piedalīties modes nedēļā

Ar Kristiana Siriano tērpu skati sākusies Ņujorkas modes nedēļa

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Ņujorkā pēc pusotra gada pārtraukuma notiek modes nedēļa. Pasākumos var piedalīties vienīgi tie, kuri vakcinējušies pret Covid-19.

Pasākuma rīkotājs Dominiks Kafka skaidroja: “Pirmkārt, ikvienam, kas ierodas “Spring Studios” ēkā Ņujorkas modes nedēļas ietvaros, jābūt vakcinētam. Izņēmumu tiešām nav, jo mēs vēlamies radīt ļoti drošu vidi ne tikai mūsu viesiem, bet arī mediju pārstāvjiem, pircējiem, ārzemniekiem, un, protams, mūsu darbiniekiem, kas ir šeit visu diennakti – 24 stundas nākamās sešas dienas. Mēs arī ļoti iesakām iekštelpās valkāt masku.”

Organizatori norāda, ka pandēmijas dēļ skatītāji pēdējo reizi klātienē modes nedēļas pasākumus varēja vērot pagājušā gada februārī. Modes nedēļa esot labāka nekā jebkad.

Kā pirmo interesenti varēja vērot Kristiana Siriano tērpu skati, kurā dominēja dažādas spilgtas krāsas un mežģīnes. Mākslinieks nebija ignorējis arī lielo izmēru modeles, bet sarunā ar žurnālistiem atzina, ka lielā mērā iedvesmojies no dzīves laikā sastaptajām itāļu sievietēm. Kolekcijā ir arī atsauces uz pagājušā gadsimta 60. un 70. gadu modi.

Skates notiks līdz 12. septembrim, kā pēdējā tiks parādīta Toma Forda kolekcija.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti