Zibenīgais našķis. Avokado-banānu krēms ar kakao

Šis deserts garšos arī bērniem, turklāt ir ļoti viegli pagatavojams – nekas nav jāvāra vai jācep. To var ēst tāpat vai uzsmērēt, piemēram, uz rīsu galetes. Ar šo sastāvdaļu daudzumu pietiks divām personām.

Nepieciešams:

  • 1 gatavs avokado;
  • 1 gatavs, salds banāns;
  • 1 ēdamkarote kakao. Sākumā var likt bez kaudzītes, vēlāk pielikt klāt, ja šķiet, ka iegūtā masa ir par gaišu.
  • Tējkarotes galiņš vaniļas cukura.

Pagatavošana:

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un noņem mizu, bļodiņā blendē kopā ar banānu, pievieno kakao un vaniļas cukuru un blendē, līdz visas sastāvdaļas labi sajaukušās un ir iegūta jogurtam līdzīga masa. Ja šķiet, ka krēms ir par gaišu, var pakāpeniski pievienot vēl kakao.

Servē glāzītēs vai bļodiņās, dekorē ar riekstiem, ogām, kokosrieksta skaidiņām un ēd uzreiz pēc pagatavošanas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Svarīgākais šobrīd

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt