«Zeltītais asaris» - «Ciemiņš virtuvē» recepte

Viens no Latvijas labākajiem šefpavāriem, raidījuma “Ciemiņš virtuvē” veidotājs Raimonds Zommers, gatavo no horeogrāfa un deju skolotāja Agra Daņiļeviča virtuvē atrastiem produktiem. Pamatēdienā pavārs pagatavoja "Zeltīto asari".

Pamatēdiens "Zeltītais asaris"

  • 10 attīrīti asari
  • Piens - 0,5 l
  • Konservētas pupiņas - 400 g
  • Siers - 90g
  • Marinēti ķiploki - 8 daiviņas
  • Mārrutki - ½ tējkarotes
  • Rukola
  • Ķiploku drupinājums- tējkarote
  • Sāls

Pagatavošana

Dziļā pannā apcep asarus līdz tie paliek zeltaini brūni, apber ar tējkaroti ķiploka drupinājumu. Uzlej pienu, ļaujot pasautēties.

Asarus liek uz atsevišķa šķīvja. Šķidrumam pievieno sēnes, konservētās pupiņas, kurām noliets šķidrums. Pievieno marinētus ķiplokus, mārrutkus, lēni apmaisot, ļauj visam uzsilt. Šķidrumam pievieno rīvētu sieru, rūpīgi izmaisa.

Pasniegšana

Pagatavoto šķidrumu lej dziļā bļodā, virs tā izkārto apceptos asarus.

Dekorē ar rukolu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti