Viegli kāpostu salāti ar fenheli. Gardi ar garšvielām bagātiem gaļas ēdieniem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šie salāti būs kā labs kontrasts kopā ar garšvielām bagātiem gaļas ēdieniem, tie ir svaigi, ar tekstūru un kraukšīgumu, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" sacīja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs. Šajā receptē netiek izmantota majonēze, lai salāti sanāktu vieglāki.

Nepieciešams:

  • 1 fenhelis;
  • 1 sīpols;
  • Puse mazas kāpostgalvas;
  • 1 zaļais čili;
  • 2 ēdamkarotes granātābolu sēklu;
  • 2 ēdamkarotes sakapātas piparmētras;
  • puse citrona un puse laima sulas;
  • pustējakarote kurkumas;
  • Sāls, pipari;
  • Ēdamkarote ar kaudzi bezpiedevu jogurta.

Pagatavošana:

Garenās strēmelēs sagrieztu fenheli, ripiņās sagrieztu čili sajauc ar pārējām sastāvdaļām un pasniedz kopā ar gaļu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti