Upeņu un kokospiena smūtijs - izmanto sezonas ogas!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Nolasi no upeņu krūma dažas saujas saules sasildītu ogu un uzmeistaro lielisku veldzējumu karstai vasara dienai! Skābeno upeņu kokospiena smūtiju gatavo pēc ēdienu blogeres Annijas Mihelsones receptes, ko viņa atklāja Latvijas Televīzijas raidījumā „Es mīlu ēdienu”!

Sastāvdaļas

  • 1–1,5 ēdamkarotes kaņepju proteīna,
  • 4 ēdamkarotes pilngraudu auzu pārslu,
  • 1 banāns,
  • 3 saujas upeņu,
  • ½ bundžiņas kokosriekstu piena,
  • ¾ glāzes ūdens,
  • 1 ēdamkarote medus,
  • 5 zaļās pistācijas,
  • upeņu pulveris.

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek blenderī un sablendē kopā. Ja sanāk par biezu, pievieno mazliet ūdens. Medus daudzumu variē pēc garšas – kāds nu katram saldums patīk.

 

Recepte LSM.lv pirmo reizi publicēta 2016. gada 2. novembrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti