«Ugunīgās avenes» - «Ciemiņš virtuvē» recepte

Viens no Latvijas labākajiem šefpavāriem, raidījuma “Ciemiņš virtuvē” veidotājs Raimonds Zommers, gatavo no horeogrāfa un deju skolotāja Agra Daņiļeviča virtuvē atrastiem produktiem. Saldajā ēdienā viņš pagatavoja "Ugunīgās avenes".

Saldais ēdiens "Ugunīgās avenes"

  • Konjaks - 100 g
  • Avenes - 500 g
  • Banāns - 1 gabals
  • Cukurs - 5 ēdamkarotes
  • Plombīra saldējums - 200ml

Pagatavošana

Uz pannas izber avenes, apber ar cukuru, uzgriež banānu šķēlēs, izmaisa. Pielej konjaku, aizdedzina, kad liesma nodziest, ir izdedzis spirts un saldais ēdiens gatavs pasniegšanai.

Pasniegšana

Šķīvī liek ēdamkaroti apcepto aveņu ar cukuru, konjaku un banānu, virsū liek saldējuma bumbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti