TESTS: Ukrainiete Anastasija izaicina – vai zini par latviešu virtuvi to pašu, ko viņa?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem un 3 mēnešiem.

Savas dienasgrāmatas 5. sērijā ukrainiete Anastasija izmēģināja latviešu ēdienus, un visvairāk pie sirds viņai gāja aukstā zupa, pelēkie zirņi ar speķi, Jāņu siers un sautētie kāposti. Aklās degustācijas laikā Anastasija uzzināja daudz interesantu faktu un guva daudz atziņu par mūsu virtuvi, tādēļ viņa vaicā saviem sekotājiem – jūs arī to zinājāt?

Par ukrainietes Anastasijas dienasgrāmatu:

Anastasija ir no Ukrainas galvaspilsētas Kijivas. 24. februārī, kad Krievijas karaspēks iebruka Ukrainā, viņas dzīve tāpat kā citiem Ukrainas iedzīvotājiem sagriezās kājām gaisā. Tobrīd viņa bija Krievijā, kur piedalījās raidījuma filmēšanā. 3. martā Anastasija no Krievijas devās uz Latviju. Te viņa Latvijas Televīzijas jauniešu satura platformas "16+" dienasgrāmatu sērijā atklāj stāsta mums par Latviju no sava skatupunkta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti