Svētku recepte: vienkāršas un garšīgas zirņu kroketes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Viens no populārākajiem Ziemassvētku ēdieniem latviešu virtuvē neapšaubāmi ir pelēkie zirņi. Tas ir mūsu latviskais kods, saka restorāna „Ave Luna" šefpavāre Ineta Grēniņa.

Pelēkie zirņi ir sastopami tikai mūsu reģionā, tāpēc tos vajag celt godā un atcerēties, ka izmantošanas veidu šim ēdienam ir bezgala daudz. Ja pēc Ziemassvētku un Jaunā gada svinībām vārīti zirņi palikuši pāri, tiem var dot „otru dzīvi", pagatavojot vienkāršas un garšīgas zirņu kroketes.

Šādu recepti piedāvā Iveta Grēniņa.

Svētku recepte no Ivetas Grēniņas - vienkāršas un garšīgas zirņu kroketes
00:00 / 02:52
Lejuplādēt
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti