Štovētu kāpostu biezenis – sens ēdiens jaunā versijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ja pēc Ziemassvētku vakara palicis pāri daudz štovētu kāpostu un ierastajā veidā tos vairs negribas ēst, var izmēģināt jaunu tradicionālā ēdiena versiju. Štovētu kāpostu biezenis ir vienkārši pagatavojams – vajadzēs vien sviestu un blenderi. Tas labi garšos kopā ar cūkgaļas ribiņām vai citiem sātīgiem ēdieniem. Izmēģini pagatavot štovētu kāpostu biezeni pēc pavāra Renāra Purmaļa receptes, ko viņš atklāja raidījumā “Gatavo dabā”!

Nepieciešams:

  • Štovēti kāposti
  • Sviests

Pagatavošana:

Štovētus kāpostus izsilda ar sviestu un sablendē. Var likt klāt kādas garšvielas vai garšvielu maisījumus, kas piestāv cūkgaļai. Pasniedz kopā ar izvēlēto ēdienu kombināciju.                                                        

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti