Sadaļas Sadaļas

Gatavo dabā

«Gatavo dabā» 7. sērija

Gatavo dabā

«Gatavo dabā" 2. sezona. 1. sērija

«Gatavo dabā» 8. sērija

Štovētu kāpostu biezenis – sens ēdiens jaunā versijā

Ja pēc Ziemassvētku vakara palicis pāri daudz štovētu kāpostu un ierastajā veidā tos vairs negribas ēst, var izmēģināt jaunu tradicionālā ēdiena versiju. Štovētu kāpostu biezenis ir vienkārši pagatavojams – vajadzēs vien sviestu un blenderi. Tas labi garšos kopā ar cūkgaļas ribiņām vai citiem sātīgiem ēdieniem. Izmēģini pagatavot štovētu kāpostu biezeni pēc pavāra Renāra Purmaļa receptes, ko viņš atklāja raidījumā “Gatavo dabā”!

Nepieciešams:

  • Štovēti kāposti
  • Sviests

Pagatavošana:

Štovētus kāpostus izsilda ar sviestu un sablendē. Var likt klāt kādas garšvielas vai garšvielu maisījumus, kas piestāv cūkgaļai. Pasniedz kopā ar izvēlēto ēdienu kombināciju.                                                        

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt