Iveta atzīst, ka mīl ēdienu. Kūkas viņa gatavo tikai uz pasūtījumiem un vēl pasniedz meistarklases, kur vienā reizē sešiem cilvēkiem realizē idejas, māca un veic eksperimentus.
Šokolādes deserts
Sastāvdaļas
- 250 g šokolādes (70%)
- 180 g marakujas biezeņa
- 80 g saldā krējuma
- 30 g medus
- 40 g sviesta
- mango gabaliņi
- 300 g dzērveņu
- 100 g cukura
- 15 g želatīna
- 270 g saldā krējuma
Pagatavošana
Uzbriedina želatīnu pēc ražotāja norādēm.
No svaigām dzērvenēm iegūsti biezeni.
Uzsilda biezeni ar cukuru un izšķīdina tajā želatīnu.
Atdzesē masu līdz 30 grādiem un iecilā uzputoto saldo krējumu.
Kārto desertu traukā: šokolādes krēms, mango gabaliņi un pārlej ar dzērveņu masu.