Siltie sparģeļu un fetas siera salāti – «Es mīlu ēdienu» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

LTV raidījums “Es mīlu ēdienu” un dzīves gardēde Ilze Jurkāne, viesojoties pie Toma un Lauras Grēviņiem, cenšas izzināt, ko mūsdienās nozīmē būt atbildīgiem un aizrautīgiem jaunajiem vecākiem, kurus vieno kvalitatīvs ēdiens, tā iemīlēšana no mazotnes un, protams, kopīga gatavošana. Top gan siltie sparģeļu un fetas siera salāti, gan kartupeļu sacepums, bet saldajā – šokolādes un piparmētru vegānais saldējums.

Sparģeļu un turku zirņu salāti

Sastāvdaļas:

  • 75 g spinātu
  • 400 g notīrītu sparģeļu
  • 200 g konservētu un noskalotu turku zirņu
  • 100 g fetas siera
  • 2 ēdamkarotes sezama sēkliņu

Pagatavošana:

Sasilda krāsni līdz 200 grādiem. Sparģeļus apslaka ar olīveļļu un liek cepamajā traukā. Pievieno turku zirņus. Visu cep krāsnī sešas minūtes. Pārber ar sezama sēkliņām un cep vēl divas  minūtes. 

Izņem no krāsns. Pievieno spinātus un pārber ar fetas sieru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti