Šefpavārs Raimonds Zommers un aktrise Anete Krasovska ir gatavi jauniem izaicinājumiem virtuvē: "Ciemiņš virtuvē" rīt, 19.30! pic.twitter.com/TXi2th2f5T
— Latvijas Televīzija (@LatvijasTV) March 21, 2017
Uzkoda - siļķu tartars
Sastāvdaļas
- Siļķe - 240g
- Marinēti gurķi – 3 vidēja lieluma
- Gurķi mārrutku marinādē – 0,5 l
- Svaigs kāposts - 1gb
- Bazilika eļļa
- Loki
Pagatavošana
Sīkos kubiņos sagriež marinētus gurķus, siļķi, sauju loku un samaisa. Pievieno pēc garšas piparus.
Servē porcijās
Uz šķīvja kārto vienu ēdamkaroti gurķu mārrutku marinādē, tos pārklāj ar salāta lapu. Uz salātu lapas kārto pagatavoto siļķi ar marinētiem gurķiem un lokiem. Uzpilina pilienu bazilika eļļas.