Sadaļas Sadaļas

Siļķu tartars - «Ciemiņš virtuvē» recepte

LTV raidījuma “Ciemiņš virtuvē” atraktīvais pavārs Raimonds Zommers rosās “Īstās latvju saimnieces” Zandas Žentiņas virtuvē un gatavo no viņas ledusskapī atrastiem latviski itāliskiem produktiem. Uzkodā viņš pagatavoja siļķu tartaru.

Uzkoda - siļķu tartars

Sastāvdaļas

  • Siļķe - 240g
  • Marinēti gurķi – 3 vidēja lieluma
  • Gurķi mārrutku marinādē – 0,5 l
  • Svaigs kāposts - 1gb
  • Bazilika eļļa
  • Loki

Pagatavošana

Sīkos kubiņos sagriež marinētus gurķus, siļķi, sauju loku un samaisa. Pievieno pēc garšas piparus.

Servē porcijās

Uz šķīvja kārto vienu ēdamkaroti gurķu mārrutku marinādē, tos pārklāj ar salāta lapu. Uz salātu lapas kārto pagatavoto siļķi ar marinētiem gurķiem un lokiem.  Uzpilina pilienu bazilika eļļas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt