Sarkanā un baltā kāposta salāti. Laba piedeva grila ēdieniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šie salāti labi garšos kopā ar grilā gatavotu gaļu, piemēram, sulīgām cūkgaļas ribiņām, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" stāstīja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs.

Nepieciešams:

  • 1/2 neliela kāposta (sarkanā un baltā);
  • 1 vidējs sīpols;
  • 1 neliels fenhelis;
  • 1 burkāns;
  • daži marinēti zaļie čili, bet var izmantot arī svaigu.

Mērcei

  • Ēdamkarote amerikāņu (maigu) dzelteno sinepju;
  • 3 ēdamkarotes majonēzes;
  • ēdamkarote baltvīna etiķa;
  • sāls, malti melnie pipari;
  • sakapāti koriandra zariņi ar visiem kātiem.

Pagatavošana:

Sakapā kāpostu, sajauc ar sakapātu sīpolu, fenheli, rīvētu burkānu, mazliet sakapātiem čili pipariem, vēlams – marinētiem. Pievieno mērces sastāvdaļas, kā arī sasmalcinātu koriandru, kārtīgi samaisa un pasniedz kā piedevu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti