Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. 2.sērija - Kuldīga

Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. 4. sērija

Iekodies Kurzemē. 3. sērija. Saldus

Pļenca - «Iekodies Kurzemē» recepte

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Iekodies Kurzemē"  viesojas pie saimnieces Saldus novadā un gatavo pļencu jeb sāļo rudzu mīklas plātsmaizi. Piedāvājam šīs Kurzemes garšas recepti.

Sastāvdaļas:

  • rudzu milti mīklai
  • cauraudzis
  • sīpols
  • siļķe
  • skābais krējums
  • ola 

Pagatavošana:

  1. Pagatavo rauga mīklu no rudzu miltiem.
  2. Liek uz pannas un nedaudz uzraudzē, apm. 15 min.
  3. Tad pilda ar žāvētu cauraudzi (var likt šķēlītes, var sagriezt sīki kā pīrāgiem).
  4. Virsū liek gredzenos sagrieztus sīpolus, tad siļķi.
  5. Visu bagātīgi pārlej ar skābu krējumu, kam piekulta ola.
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti