Pienā sautētie kolrābji – lieliska piedeva gaļai

Kolrābjus bieži ierasts ēst svaigā veidā salātos vai vienkārši kā uzkodu, taču tos var arī  sautēt pienā un tādējādi iegūt neparastu uzkodu. Izmēģini kolrābjus pagatavot pēc receptes, ko iecienījusi raidījuma “Virtuvē pie kaimiņiem” varone, Ziemeļvācijas salā Ziltē dzīvojošā Mārena!

Mārena kolrābjus audzē pati savā dārzā. Viņas pēc frīzu tradicionālās receptes gatavotie pienā sautētie kolrābji ir lieliska piedeva gaļai. Mārena pastāsta, ka pienā šādi var gatavot ne tikai kolrābjus, bet arī citus dārzeņus.

Nepieciešams

  • 2–4 kolrābji
  • apm. 500 ml piena
  • apm. 100 ml dārzeņu buljona
  • sāls
  • saldais krējums

Mārena griež kolrābjus.

Pagatavošana

Kolrābjus nomizo un sagriež šķēlēs. Pienam pieber mazliet sāls, uzkarsē katlā. Pievieno dārzeņu buljonu. Ieliek kolrābjus, un vāra tos 10 līdz 15 minūtes. Var pieliet saldo krējumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt