Noteiks Latvijas meistarīgāko konditoru, pavāru un pavārzelli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Starptautiskās izstādes "Riga Food 2014", kas Ķīpsalā notiks no 4. līdz 7. septembrim, pirmajā dienā norisināsies konkurss "Latvijas 2014.gada konditors". Tā laikā tiks noskaidrots, kurš Latvijas konditors vai konditoru komanda gatavo meistarīgākās kūkas, pavēstīja izstādes rīkotāji "BT1". Paralēli notiks konkursi "Latvijas gada pavārs" un "Latvijas pavārzellis 2014".

Konditori sacentīsies, gatavojot kūku, kas dizainiski sasaucas ar apģērbu, par tās tēmu izvēlēts nosaukums "Kūkas kā kleitas, kleitas kā kūkas".

Sacensību mērķis ir popularizēt un attīstīt konditoru meistarību Latvijā, pieradīt savas prasmes, balstoties uz mūsdienīgu Latvijas klientu pieprasījumu un to vajadzībām. Dalībnieku veikumu vērtēs starptautiska žūrija, kas īpašu uzmanību pievērsīs konditoru prasmēm, noformējumam, darba atbilstībai tēmai, izstrādājuma smaržai, garšai un produktu saderībai, kā arī izstrādājuma prezentācijai.

2013.gadā uzvaru konkursā izcīnīja Marika Bērziņa, 2014.gada konkursam pieteikšanās turpinās līdz 2.jūlijam.

Paralēli konditoru sacensībām norisināsies arī konkursi "Latvijas gada pavārs" un "Latvijas pavārzellis 2014", kuros sacentīsies labākie pavāri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti