Garšas ekspedīcijas trešajā sērijā LTV raidījums “Īsakūd Latgolā” jeb “Iekodies Latgalē” nonāk Aglonā. Tur raidījuma veidotāji izmēģina roku guļbešņīku, kļocku un murcovkas pagatavošanā.
Sastāvdaļas
½ kukulītis rupjmaizes
1-2 sīpoli
Sāls, pipari
Kaņepju eļļa
Pagatavošana
Maizīti sagriež kubiciņos. Sīpolu sakapā.
Bļodā liek maizes kubiciņus, pievieno sakapātos sīpolus, aplej ar eļļu un pievieno sāli. Visu sajauc kopā un ļauj garšām savilkties.
Teicama uzkoda!
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!