Īsakūd Latgolā

Iekodies Latgalē (Īsakūd Latgolā). Latgaļu speķis. Lūznavas muiža un Kroma kalns

Īsakūd Latgolā

Iekodies Latgalē (Īsakūd Latgolā). Māla podi, asinsdesas Kaplavā, Latgales alus brūvēšana

Iekodies Latgalē (Īsakūd Latgolā). Maizes muzejs Aglonā. Mītiem apvītais Velnezers

Murcovka – «Iekodies Latgalē» recepte

Garšas ekspedīcijas trešajā sērijā LTV raidījums “Īsakūd Latgolā” jeb “Iekodies Latgalē” nonāk Aglonā. Tur raidījuma veidotāji izmēģina roku guļbešņīku, kļocku un murcovkas pagatavošanā. 

Sastāvdaļas

  • ½ kukulītis rupjmaizes
  • 1-2 sīpoli
  • Sāls, pipari
  • Kaņepju eļļa

Pagatavošana

Maizīti sagriež kubiciņos. Sīpolu sakapā.

Bļodā liek maizes kubiciņus, pievieno sakapātos sīpolus, aplej ar eļļu un pievieno sāli. Visu sajauc kopā un ļauj garšām savilkties.

Teicama uzkoda!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti