Divi šefi

«Divi šefi» ar Andru Hermani

Divi šefi

«Divi šefi» ar Raimondu Zadvornovu

«Divi šefi» ar Lieni Rogu

Melnie rīsi ar rīsu etiķi, garšaugiem un olīveļļu. «Divi šefi» recepte

Latvijas Televīzijas kulinārijas raidījuma “Divi šefi” šefpavārs Juris Latišenoks savā virtuvē uz riteņiem aicinājis Lieni Rogu – vienu no zīmola «Babbit» veidotājām. Viņi kopīgi gatavo melnos rīsus ar rīsu etiķi, garšaugiem un olīveļļu. Piedāvājam šo "Divi šefi" recepti. 

Recepte 6 personām

Sastāvdaļas:

  • 250 g melno rīsu
  • 60 ml olīveļļas
  • 35 ml rīsu etiķa
  • 20 g koriandra
  • 20 g pētersīļu
  • sāls

Pagatavošana:

  1. Rīsus skalo aukstā ūdenī.
  2. Koriandru un pētersīļus sagriež smalkos garenos “salmiņos”.
  3. Rīsu etiķi sajauc ar olīveļļu, sāli un tad pievieno grieztos garšaugus.
  4. Rīsus izvāra līdz gatavībai.

Pievieno iepriekš sagatavoto mērci un pasniedz siltus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti