Gudrs, vēl gudrāks

Gudrs, vēl gudrāks

Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. Sklandrauši, skābputra un suitu maize

«Iekodies Kurzemē». Zivju kūpināšana un zupas vārīšana Kolkā. Bāka un Dundagas p

Mazsālīta sīga. «Iekodies Kurzemē» recepte

Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo mazsālītu sīgu. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?

Sastāvdaļas:

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana:

  1. Sīgu izfilē un sagriež gabaliņos.
  2. Zivi pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu, kas sajaukts attiecībās 2:1.
  3. Liek bļodiņā sālīties kā minimums uz divām stundām.
  4. Pasniedz uz baltmaizes ar sviestu, virsū liekot sarkanā sīpola ripiņas.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti