Iekodies Kurzemē

«Iekodies Kurzemē» 3. sērija. Saldus

Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. Sklandrauši, skābputra un suitu maize

«Iekodies Kurzemē». Zivju kūpināšana un zupas vārīšana Kolkā. Bāka un Dundagas p

Mazsālīta sīga. «Iekodies Kurzemē» recepte

Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo mazsālītu sīgu. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?

Sastāvdaļas:

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana:

  1. Sīgu izfilē un sagriež gabaliņos.
  2. Zivi pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu, kas sajaukts attiecībās 2:1.
  3. Liek bļodiņā sālīties kā minimums uz divām stundām.
  4. Pasniedz uz baltmaizes ar sviestu, virsū liekot sarkanā sīpola ripiņas.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Vairāk

Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt