Gudrs, vēl gudrāks

Gudrs, vēl gudrāks

Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. 2.sērija - Kuldīga

«Iekodies Kurzemē». 1. sērija. Kolka

Mazsālīta sīga. «Iekodies Kurzemē» recepte

Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo mazsālītu sīgu. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?

Sastāvdaļas:

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana:

  1. Sīgu izfilē un sagriež gabaliņos.
  2. Zivi pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu, kas sajaukts attiecībās 2:1.
  3. Liek bļodiņā sālīties kā minimums uz divām stundām.
  4. Pasniedz uz baltmaizes ar sviestu, virsū liekot sarkanā sīpola ripiņas.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti