Mazsālīta sīga. «Iekodies Kurzemē» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo mazsālītu sīgu. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?

Sastāvdaļas:

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana:

  1. Sīgu izfilē un sagriež gabaliņos.
  2. Zivi pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu, kas sajaukts attiecībās 2:1.
  3. Liek bļodiņā sālīties kā minimums uz divām stundām.
  4. Pasniedz uz baltmaizes ar sviestu, virsū liekot sarkanā sīpola ripiņas.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti