Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo mazsālītu sīgu. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?
Sastāvdaļas:
Sīga
Sāls
Cukurs
Pagatavošana:
Sīgu izfilē un sagriež gabaliņos.
Zivi pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu, kas sajaukts attiecībās 2:1.
Liek bļodiņā sālīties kā minimums uz divām stundām.
Pasniedz uz baltmaizes ar sviestu, virsū liekot sarkanā sīpola ripiņas.
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!