Lēcu šķēles ar kazas sieru

Interesants garšu salikums, ko iesaka arī tiem, kam īsti neiet pie sirds ne lēcas, ne kazas siers. Svarīgi, lai lēcas nepārvārītos un neizšķīstu, bet mazliet saglabātu stingrumu. Ja šīs maizes garšo, var pamēģināt uzlikt virsū arī pa kādai rukolas lapiņai, iesaka žurnāls „Dienas Ēdieni”.

Sastāvdaļas:

4 rupjmaizes šķēles
4 ēdamkarotes lēcu
4 vai 8 šķēles kazas siera (atkarībā no lieluma)
3–4 ēdamkarotes medus
sakapāti pētersīļi

Pagatavošana:

Lēcas izvāra ūdenī bez sāls. Ja šķidruma par daudz, nokāš. Uz rupjmaizes šķēlēm uzziež pusi no medus daudzuma, tad liek virsū lēcas.

Lēcām pa virsu kārto siera šķēles. Apziež ar atlikušo medu un pārkaisa ar pētersīļiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt