Kūpinātu kartupeļu salāti. It kā vienkārši, bet tik neparasti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Triks ar kūpinātiem kartupeļiem pārsteigs ikvienu, kuram būs tas prieks nogaršot šos kartupeļu salātus. Tie būs kā laba piedeva citiem uz oglēm tapušiem ēdieniem, piemēram, uz restēm ceptai zivij, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" stāstīja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs.

Nepieciešams:

  • 500 grami ar mizu vārītu un lielos gabalos sagrieztu jauno kartupeļu;
  • 5 sasmalcinātu seleriju kāti;
  • sauja marinētu sasmalcinātu gurķu;
  • trīs ēdamkarotes majonēzes;
  • trīs ēdamkarotes skābā krējuma;
  • sauja svaigu sakapātu diļļu;
  • sauja svaigu sakapātu pētersīļu;
  • sāls, melnie pipari.

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas, izņemot kartupeļus, liek bļodā un kārtīgi samaisa.

Uzkarsētā grilā ar vāku uz restēm uzmet sauju koka šķeldas, jo tā radīs papildus dūmus.

Kartupeļus ievieto karstumizturīgā traukā un noliek uz restēm, aizver grila vāku un ļauj 2–3 minūtes pakūpināties. Apkūpinātos kartupeļus pievieno pārējām sastāvdaļām, samaisa un pasniedz kā piedevu grila ēdieniem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti