Īstās latvju saimnieces

Īstās latvju saimnieces. 7.sezona 3. raidījums

Īstās latvju saimnieces

"Īstās latvju saimnieces 7". 5. raidījums

Īstās latvju saimnieces 7. 4. raidījums

Kūpināti bebra gaļas iesmiņi «Īstās latvju saimnieces» gaumē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šie bebru iesmiņi, kurus Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" dalībniece Sanita Matule pasniedza viešņām, tapusi pēc vīra Induļa receptes.

Nepieciešams:

(7 personām)

  • 10 kilogrami bebra gaļas;
  • 2–3 kilogrami cūkas speķa;
  • 10 grami maltu kadiķogu;
  • 10 grami malta muskatrieksta;
  • 10 grami piecu piparu maisījuma;
  • ķiploki;
  • ķimenes;
  • 2 litri ūdens;
  • 120 grami sāls;
  • 70 grami cukura.

Pagatavošana:

Bebra gaļu un cūkas speķi samaļ.Garšvielas sajauc ar ūdeni, pievieno pārējās sastāvdaļas un lej virsū gaļai. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz 24 stundām ievilkties. No maltās gaļas veido iesmiņa garumam atbilstošu desiņu, izvirpina un uzdur uz iesma.

Kūpina 70–80 grādu temperatūrā pusotru stundu. Pēc kūpināšanas var ēst uzreiz vai arī vēlāk uzsildīt, liekot dziļā pannā, kur ieliets nedaudz ūdens.

Bebra gaļa iesmiņi.
Bebra gaļa iesmiņi.

Citu saimnieču receptes


Vairāk

Vairāk

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti