Sastāvdaļas
- Kokospiens - 400 ml
- Dārzeņu buljons - 2 glāzes
- Presētas ūdenszāles/suši lapas (Nori) - 3 lapas
- Garneles - 300 g
- Rīsu nūdeles - 100 g
- Salātlapas
Pagatavošana
Uzsildītā katlā lej glāzi dārzeņu buljona, pievieno kokospienu un kārtīgi izmaisa. Uz atsevišķa šķīvja saliek parupjos salmiņos sagrieztas salātlapas un garneles. Ūdenszāles sagriež žuljēnā (salmiņos). Atsevišķā trauciņā saplēš rīsu nūdeles.
Pievieno rīsu nūdeles, vāra 2 minūtes. Kad nūdeles gatavas, pievieno garneles un ūdenszāles. Kārtīgi visu apmaisa, ļaujot 2 minūtes pavārīties.
Pasniegšana
Bļodiņā liek sauju salātlapu un pārlej ar pagatavoto zupu.