Kokospiena zupa - «Ciemiņš virtuvē» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

LTV raidījuma “Ciemiņš virtuvē” satiekas divi labākie Latvijas šefpavāri – Raimonds Zommers un Lauris Aleksejevs. Zommers uzkodā  pagatavoja “Kokospiena zupu”.

Sastāvdaļas

  • Kokospiens - 400 ml
  • Dārzeņu buljons - 2 glāzes
  • Presētas ūdenszāles/suši lapas (Nori) - 3 lapas
  • Garneles - 300 g
  • Rīsu nūdeles - 100 g
  • Salātlapas

Pagatavošana

Uzsildītā katlā lej glāzi dārzeņu buljona, pievieno kokospienu un kārtīgi izmaisa. Uz atsevišķa šķīvja saliek parupjos salmiņos sagrieztas salātlapas un garneles. Ūdenszāles sagriež žuljēnā (salmiņos). Atsevišķā trauciņā saplēš rīsu nūdeles.

Pievieno rīsu nūdeles, vāra 2 minūtes. Kad nūdeles gatavas, pievieno garneles un ūdenszāles. Kārtīgi visu apmaisa, ļaujot 2 minūtes pavārīties.

Pasniegšana

Bļodiņā liek sauju salātlapu un pārlej ar pagatavoto zupu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti