Kaņepju uzkoda - «Ciemiņš virtuvē» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Māmiņdienas priekšvakarā raidījuma ''Ciemiņš virtuvē'' apciemo ''Zvannieku'' māju lielo saimi. Šefpavārs Raimonds Zommers virtuvē šoreiz nav viens, jo bērni, kuriem interesē ēdiena gatavošana, ir viņa sabiedrotie. Turklāt jāstrādā ir nopietni, jo pie galda sēdīsies 24 cilvēki.

Šefpavāram Raimondam Zommeram sezonas lielākais izaicinājums - iepriecināt ''Zvannieku'' mājas bērnus. Pavārs talkā ņem jauniešus un gatavo kaņepju uzkodu.

 

Kaņepju uzkoda

24 personām

 

Fetaki siers – 500 g
Kaņepju aizdars – 50 g
Redīsi
Piens – 100 ml
Gurķis

 

Pagatavošana

Traukā liek kaņepju aizdaru, pievieno Fetaki sieru, visu izmaisa viendabīgā masā un pievieno pienu. Gurķi sagriež medaljonos, ar tējkaroti izņem sēklas, lai ir kur iegulties kaņepju aizdara masai.

 

Pasniegšana

Gurķa medaljonā ieliek tējkaroti kaņepju aizdara masas. Dekorē ar redīsu un kaņepju sēklām.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti