Ēdiens kafejnīcu, bāru un pasākumu vadītājam Arvim Zēmanim ir kas vairāk nekā tikai ikdienas enerģijas avots. Pie viņa devās ciemos arī dzīves gardēde Ilze Jurkāne, kura šajā rudenī turpina mīlēt ēdienu. Ēdienkartē - gruzīnu salāti. Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
2 gurķi
5 vidēja izmēra dažādu krāsu tomāti
½ sarkanā sīpola
Pētersīļi
Sāls
Pipari
Eļļa
Lieliski saderēs kopā ar: Jacobs Creek Double Barrel Cabarnet Sauvignon
Pagatavošana:
Tomātiem izņem serdītes, tos sagriež daiviņās un kārto dziļā šķīvī.
Nomizo gurķus, sagriež 4 daļās, izgriež tiem sēklu daļu un kārto pāri tomātiem.
Plānās šķēlēs sagriež sarkano sīpolu, liek klāt salātos. Pāri ber sāli un piparus, apslaka ar olīveļļu. Sakapā pētersīļus un ber pāri salātiem.
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!