Grilēts siers ar ogu mērci - jāņogu laika gardums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem un 2 mēnešiem.

Dārzos jau kādu laiku sārtojas jāņogas. Atliek tās salasīt, iegādāties Jāņu siera rituli vai pagatavot to pašam, virtuves krājumos atrast nedaudz ķiploku un medus, un no tā visa uzmeistarot izcilu vasaras gardumu. Gatavo grilētu vai ceptu Jāņu sieru ar ogu mērci pēc kafejnīcu, bāru un pasākumu vadītāja Arvja Zēmaņa receptes, ko viņš atklāja raidījumā "Es mīlu ēdienu". 

Sastāvdaļas:

  •  Jāņu siera ritulis,
  • sarkanās jāņogas,
  • baltās jāņogas,
  • 1 daiviņa ķiploka,
  • 1 ēdamkarote medus.

Pagatavošana:

  1. Sieru sagriež šķēles. Piestā liek ogas un ķiploku, visu saspaida. Pievieno medu, sāli un piparus.
  2. Sieru cep uz grila. Kad no abām pusēm brūns, servē kopā ar mērci.

 

Recepte pirmo reizi LSM.lv tika publicēta 2017. gada 6. septembrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti