Sastāvdaļas (8 porcijām):
- 400 g violeto kartupeļu
- 400 g jauno kartupeļu
- 400 g batātes
- čili
- ķiploks
- olīveļļa
- sāls, pipari
- rozmarīns
Pagatavošana:
- Kartupeļus iepriekš apvāra līdz gatavībai.
- Tad gatavos kartupeļus sagriež mazākos gabalos un marinē.
- Marināde: sajauc kopā smalki kapātu čili, ķiploku, rozmarīnu. Pievieno sāli un piparus. Visu pārlej ar olīveļļu.
- Kartupeļiem ļauj ievilkties, un tad uz ļoti karstas restes vai pannas tos apcep no visām pusēm, kamēr tie zeltaini brūni.
11. septembrī šefpavārs Juris Latišenoks ciemosies pie zīmola “Be With” radītājas, jaunuzņēmumu vidē pazīstamās Annas Andersones. Pārējo epizožu laikā Juris viesosies arī pie Andra Hermaņa no uzņēmuma “Blind Art”, Lienes Rogas no “Babbit”, Raimonda Zadvornova no “Kalve Coffee”, Jāņa Oliņa no “Cast Print”, Montas Vecozolas no “Street Food Latvia” un Jāņa Ķuzes no “SPH Engineering”.
Jaunais raidījums “Divi šefi” – no 4. septembra trešdienās plkst. 20.00 LTV1 un “Replay.lv”.