Rudenīgajā laikā Zane labprāt gatavo dažādas krēmzupas un no rītiem veselīgus kokteiļus.
Zane par savu paradīzi sauc darba telpu, kurā stāv visdažādākie trauki, kas ir mantoti, atvesti no ceļojumiem un nopirkti. Tagad blogere sapratusi, ka viņa pati varētu veidot traukus un labprāt ietu uz keramiķu kursiem.
Grieķu jogurta deserts ar valriekstiem, medu un mellenēm
Supervienkāršs, gards un veselīgs deserts, ko var gatavot arī brokastīs vai launagā, pievienojot dažādus augļus, sēklas vai grauzdētas auzu pārslas.
Sastāvdaļas
- 200 gramu grieķu jogurta
- 2 tējkarotes šķidra medus
- izlobīti valrieksti
- mellenes
Pagatavošana
Deserta trauciņos liek jogurtu, pārslaka medu, pārkaisa riekstus un mellenes.