Grieķu jogurta deserts ar valriekstiem, medu un mellenēm - «Es mīlu ēdienu» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Jaunajā „Es mīlu ēdienu” raidījumā viss būs par un ap skaistumu. „Gatavo Za” blogere Zane Jansone īpaši aizraujas tieši ar ēdiena fotografēšanu. Gan gatavojot, gan ēdot, viņa īpaši piedomā pie acīm baudāmām detaļām.

Rudenīgajā laikā Zane labprāt gatavo dažādas krēmzupas un no rītiem veselīgus kokteiļus.

Zane par savu paradīzi sauc darba telpu, kurā stāv visdažādākie trauki, kas ir mantoti, atvesti no ceļojumiem un nopirkti. Tagad blogere sapratusi, ka viņa pati varētu veidot traukus un labprāt ietu uz keramiķu kursiem.

Grieķu jogurta deserts ar valriekstiem, medu un mellenēm

Supervienkāršs, gards un veselīgs deserts, ko var gatavot arī brokastīs vai launagā, pievienojot dažādus augļus, sēklas vai grauzdētas auzu pārslas.

Sastāvdaļas

  • 200 gramu grieķu jogurta
  • 2 tējkarotes šķidra medus
  • izlobīti valrieksti
  • mellenes

Pagatavošana

Deserta trauciņos liek jogurtu, pārslaka medu, pārkaisa riekstus un mellenes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti