Igo pārsteidz ar iespaidīgu garšvielu klāstu un ogām, kuras šefpavārs Raimonds Zommers nekautrējas likt lietā. Desertam pavārs gatavo „Delikāto krēmu brulē (Crème Brûlée)”.
“Delikātais creme brulee”
3 personām
Bio rīsu piens – 300 ml
Olas – 6 gab.
Cukurs – 200 g
Svaigas avenes – 3 saujas
Ziemai gatavotas cidonijas – 4 tējkarotes
Muscovado cukurs – 1 ēdamkarote
Dzērvenes cukura sīrupā – 100 g
Pagatavošana
Atdala olas baltumu no olas dzeltenuma. Dzeltenumam pielej pienu un pievieno cukuru. Visu karsē ūdens peldē un maisa.
Bļodiņā liek vienu sauju aveņu un tējkaroti cidoniju, pārlej ar biezo olu mērci un apber ar Muscovado cukuru. Virsū liek avenes, uzrīvē šokolādi un uz sešām stundām liek ledusskapī atdzesēties.
Pasniegšana
Bļodiņu ar atdzesēto masu izņem no ledusskapja un apber ar dzērvenēm un cidonijām.