Sastāvdaļas:
- 1 sarkana un 1 dzeltena paprika
- Sīpols
- Ķiploks
- Teļa kaulu buljons (vai ūdens)
- Basmati rīsi
- Gabaliņos apcepta vistas fileja
- Kartupeļu ciete
Šī ir ļoti ātra recepte, ko pagatavot pārgājienā, kad ir maz laika gatavot, bet ir kārtīgi jāpaēd.
Pagatavošana:
- Apcep izvēlētos dārzeņus.
- Pielej saceptajiem dārzeņiem teļa buljonu (vai ūdeni) un liek klāt sauju basmati rīsu.
- Šķidruma daudzumam seko līdzi, lai tā nebūtu par maz vai par daudz.
- Kad rīsi jau ir gatavi ēšanai, tad pievieno jau iepriekš termiski apstrādātu vistas fileju un aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, lai padarītu ēdienu krēmīgu.