Sadaļas Sadaļas

Gatavo dabā

«Gatavo dabā» 4. sērija

Gatavo dabā

Gatavo dabā. 6.sērija

«Gatavo dabā» 5. sērija

Dārzeņi ar rīsiem un vistas gaļu – «Gatavo dabā» recepte

LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis dodas uz Mērsragu. Pārgājienā pa akmeņaino jūras piekrasti viņam pievienojas sajūtu inženieris un mākoņskrējējs Mārtiņš Zvīdriņš. Šoreiz viņi gatavo buljona nūdeļu zupu ar cūkas šķiņķi un dārzeņus ar rīsiem un vistas gaļu.

Sastāvdaļas:

  • 1 sarkana un 1 dzeltena paprika
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Teļa kaulu buljons (vai ūdens)
  • Basmati rīsi
  • Gabaliņos apcepta vistas fileja
  • Kartupeļu ciete

Šī ir ļoti ātra recepte, ko pagatavot pārgājienā, kad ir maz laika gatavot, bet ir kārtīgi jāpaēd.

Pagatavošana:

  1. Apcep izvēlētos dārzeņus.
  2. Pielej saceptajiem dārzeņiem teļa buljonu (vai ūdeni) un liek klāt sauju basmati rīsu.
  3. Šķidruma daudzumam seko līdzi, lai tā nebūtu par maz vai par daudz.
  4. Kad rīsi jau ir gatavi ēšanai, tad pievieno jau iepriekš termiski apstrādātu vistas fileju un aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, lai padarītu ēdienu krēmīgu.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt