Šefpavāram Raimondam Zommeram sezonas lielākais izaicinājums - iepriecināt ''Zvannieku'' mājas bērnus. Pavārs talkā ņem jauniešus un desertā gatavo ''čiros'' piena šokolādē.
''Čurros'' piena šokolādē
24 personām
Piena šokolāde – 800 g
Cukādes
Dzērvenes pūdercukurā
Rīvēts siers
Olas – 8 gab.
Cukurs – 2 ēdamkarotes
Sāls
Sviests – 120 g
Milti – 450 g
Eļļa – 1 l
Konservētas zemenes – 500 g
Banāni – 5 gab.
Pagatavošana
Šokolādi sadala smalkos gabalos, liek karsta ūdens peldē. Banānus sagriež daiviņās.
''Čurros'' (virtuļi spāņu gaumē): Olas sasit atsevišķā traukā. Katlā ielej 800 ml ūdens, pievieno sviestu, sāli, cukuru un visu uzvāra. Kad ūdens uzvārījies, iemaisa miltus.
Uzkarsē atsevišķā katlā eļļu, tajā izcep garenas formas izveidoto masu (var izspiest, izveidojot sviesta papīra tūtu). Kad masa apcepusies zeltaini brūna, izņem ārā un notecina, noliekot uz sviesta papīra vai salvetes.
Pasniegšana
Uz šķīvja izkārto konservētu zemeni, dzērvenes pūdercukurā, ''čurros'' un banānus - visu aplej ar karstu šokolādi.