Cepts vai grilēts latviešu siers ar medu un ogām - «Es mīlu ēdienu» recepte

Ēdiens kafejnīcu, bāru un pasākumu vadītājam Arvim Zēmanim ir kas vairāk nekā tikai ikdienas enerģijas avots. Pie viņa devās ciemos arī dzīves gardēde Ilze Jurkāne, kura šajā rudenī turpina mīlēt ēdienu. Ēdienkartē - cepts vai grilēts latviešu siers ar medu un ogām. Labu apetīti!

Sastāvdaļas:

  • 1 Jāņu siers
  • sarkanās jāņogas
  • baltās jāņogas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 ēdamkarote medus

Lieliski saderēs kopā ar: Jacobs Creek Double Barrel Cabarnet Sauvignon

Pagatavošana:

  1. Sieru sagriež šķēles. Piestā liek ogas un ķiploku, visu saspaida. Pievieno medu, sāli un piparus.
  2. Sieru cep uz grila. Kad no abām pusēm brūns, servē kopā ar mērci.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti