Latvijas Televīzijas kulinārijas raidījuma “Divi šefi” šefpavārs Juris Latišenoks kulinārijas ceļojumā devies ar Lieni Rogu – vienu no zīmola «Babbit» veidotājām. Viņi kopīgi gatavo burbuļtēju, kuras ideja nāk no Taivānas. Piedāvājam šo "Divi šefi" recepti.
Sastāvdaļas:
50 g tapiokas pērles
500 ml melnās tējas uzlējuma
1 l auzu piena
Burbuļtēja
Foto: Elīna Lāce
Pagatavošana:
Melno tēju uzvāra un liek iekšā tapiokas pērles. Nepārtraukti maisa, līdz pērles paliek caurspīdīgas. Tad skalo aukstā ūdenī. Pievieno auzu pienam un sajauc.
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!