Burbuļtēja no tapiokas pērlēm. «Divi šefi» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas kulinārijas raidījuma “Divi šefi” šefpavārs Juris Latišenoks kulinārijas ceļojumā devies ar  Lieni Rogu – vienu no zīmola «Babbit» veidotājām. Viņi kopīgi gatavo burbuļtēju, kuras ideja nāk no Taivānas. Piedāvājam šo "Divi šefi" recepti. 

Sastāvdaļas:

  • 50 g tapiokas pērles
  • 500 ml melnās tējas uzlējuma
  • 1 l auzu piena

Burbuļtēja
Burbuļtēja

Pagatavošana:

        Melno tēju uzvāra un liek iekšā tapiokas pērles. Nepārtraukti maisa, līdz pērles paliek caurspīdīgas. Tad skalo aukstā ūdenī. Pievieno auzu pienam un sajauc.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti