Divi šefi

«Divi šefi» ar Andru Hermani

Divi šefi

«Divi šefi» ar Raimondu Zadvornovu

«Divi šefi» ar Lieni Rogu

Burbuļtēja no tapiokas pērlēm. «Divi šefi» recepte

Latvijas Televīzijas kulinārijas raidījuma “Divi šefi” šefpavārs Juris Latišenoks kulinārijas ceļojumā devies ar  Lieni Rogu – vienu no zīmola «Babbit» veidotājām. Viņi kopīgi gatavo burbuļtēju, kuras ideja nāk no Taivānas. Piedāvājam šo "Divi šefi" recepti. 

Sastāvdaļas:

  • 50 g tapiokas pērles
  • 500 ml melnās tējas uzlējuma
  • 1 l auzu piena

Burbuļtēja

Pagatavošana:

        Melno tēju uzvāra un liek iekšā tapiokas pērles. Nepārtraukti maisa, līdz pērles paliek caurspīdīgas. Tad skalo aukstā ūdenī. Pievieno auzu pienam un sajauc.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti