Sastāvdaļas:
- Teļa kauli buljonam
- Sojas mērce
- Baltais redīss
- Kūpināta gaļa (pēc izvēles)
- Nūdeles
- Laims
- Vārīta ola
Pagatavošana:
- Iepriekš uzvāra teļa buljonu - liek katlā apdedzinātus teļa kaulus un vāra 5-6 stundas uz lēnas liesmas. Var vārīt lielāku daudzumu, lai to varētu sasaldēt un ērti lietot steidzīgākās dienās.
- Liek nepieciešamo buljonu vārīt, pievieno sojas mērci pēc garšas, pievieno sagrieztu balto redīsu.
- Zupu pavāra 5 minūtes, un liek klāt kūpinātu gaļu pēc izvēles un nūdeles.
- Pavāra vēl vienu minūti, un zupa gatava.
- Garšai pievieno laima sulu. Klāt zupai liek sagrieztu vārītu olu.