Brokastu amaranta putra – «Gatavo dabā!» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

LTV raidījuma “Gatavo dabā” sezonas noslēgumā Renārs Purmalis dodas uz Līgatnes pusi, lai gatavotu kopā ar “Gatavo dabā” kustības aizsācēju Justīni Kalēju. Šoreiz mežā top brokastu amaranta putra un maizes, kā arī svinīga medus kūka ar ogām.

Brokastu amaranta putra

Sastāvdaļas:

  • 200 g amaranta 
  • 3 bundžas kokospiena (būs nepieciešams tikai šķidrums)
  • Sauja dateļu
  • Rieksti, žāvēti augļi
  • Ogas

Gatavošana:

  1. Kokospiena bundžu noturot aukstumā, tam izveidojas divi slāņi - biezā daļa un šķidrā. Šķidro daļu lej katlā un vāra kopā ar amarantu, līdz tas mīksts un uzbriedis.
  2. Klāt liek dateles, riekstus un žāvētus augļus. Vēl minūti pavāra un liek bļodā atdzesēties.
  3. Dekorē ar svaigām ogām.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti