Gatavo dabā

«Gatavo dabā» 7. sērija

Ghetto Games dienasgrāmata

Ghetto Games dienasgrāmata

Gatavo „Gatavo dabā” 8. (nosl.) sērija

Brokastu amaranta putra – «Gatavo dabā!» recepte

LTV raidījuma “Gatavo dabā” sezonas noslēgumā Renārs Purmalis dodas uz Līgatnes pusi, lai gatavotu kopā ar “Gatavo dabā” kustības aizsācēju Justīni Kalēju. Šoreiz mežā top brokastu amaranta putra un maizes, kā arī svinīga medus kūka ar ogām.

Brokastu amaranta putra

Sastāvdaļas:

  • 200 g amaranta 
  • 3 bundžas kokospiena (būs nepieciešams tikai šķidrums)
  • Sauja dateļu
  • Rieksti, žāvēti augļi
  • Ogas

Gatavošana:

  1. Kokospiena bundžu noturot aukstumā, tam izveidojas divi slāņi - biezā daļa un šķidrā. Šķidro daļu lej katlā un vāra kopā ar amarantu, līdz tas mīksts un uzbriedis.
  2. Klāt liek dateles, riekstus un žāvētus augļus. Vēl minūti pavāra un liek bļodā atdzesēties.
  3. Dekorē ar svaigām ogām.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti