Brīvdienu pankūkas ar banāniem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ar gardu banānu pankūku recepti Latvijas Radio raidījumā "Ģimenes studija" dalījās Pieci.lv satura redaktore Elīna Baltskara. Šīs pankūkas ir kā radītas nesteidzīgai brīvdienu maltītei.

Nepieciešams:
  • 1 labi gatavs banāns;
  • 1 ola,
  • 1 ēdamkarote ar kaudzīti jebkādu miltu (receptes autore iesaka auzu miltus - derēs arī smalki sablendētas auzu pārslas).

Pagatavošana:

Banānu kārtīgi saspaida ar dakšu, pievieno olu un viegli sakuļ kopā. Pievieno miltus un visu samaisa. Ja šķiet, ka masa par biezu, tad pievieno pienu vai ūdeni. Uzsilda pannu, pievieno nedaudz eļļas un uz mazas uguns cep nelielas pankūciņas. Mīklu var dažādi papildināt, piemēram, pievienot kanēli, tad pankūkas īpaši labi garšos ar ābolu ievārījumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti