Baraviku zupa - «Īstās latvju saimnieces» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Septembrim īsti piemērota būs sildoša un sātīga zupa ar Latvijas meža velšu karalienēm - baravikām. Izmēģini to pagatavot pēc Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" dalībnieces Edītes Kanbergas receptes. Viņa saimnieko Drabešu pagasta Amatas novadā mājās "Eglaines", kuras ieskauj simtgadīgs egļu mežs.

Nepieciešams:

  • 1 kg cūkas vai liellopa kauliņu,
  • burkāni,
  • kartupeļi,
  • sīpoli,
  • baravikas,
  • 2-3 paciņas klasiskā kausētā siera,
  • dilles,
  • pētersīļi,
  • sāls,
  • pipari.

Pagatavošana:

Kauliņus uz ļoti lēnas uguns vāra pusotru stundu un nokāš. Pievieno smalkos kubiciņos sagrieztus burkānus. Pavāra, tad pievieno kartupeļus un kopā ar sīpoliem apceptas baravikas. Beigās pievieno kausēto sieru, garšvielas un zaļumus. Pasniedz māla podiņos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti