Diētiskā aukstā zupa
Nepieciešams:
No šī produktu daudzuma sanāks 3–4 porcijas.
- 1 litrs kefīra,
- 1 burciņa marinētu biešu (tās vari samarinēt arī pats, lūk, recepte!)
- 3–4 cieti vārītas olas,
- 1 garais gurķis,
- 1 sauja redīsu,
- lociņi,
- pētersīļi,
- pēc izvēles – sinepes un mārrutki.
Pagatavošana:
Dārzeņus, olas un zaļumus sasmalcina, sajauc ar kefīru un marinētām bietēm. Pēc izvēles pievieno sinepes, mārrutkus, sāli.
Citas idejas veselīgām maltītēm var rast LSM.lv izstrādātajā nedēļas ēdienkartē, kurai pievienots arī iepirkumu saraksts.
Savukārt ar neierastākām aukstās zupas versijām šefpavāra Raimonda Zommera versijā var iepazīties šeit.
Raksts pirmo reizi LSM.lv publicēts 2020. gada 27. maijā.