Ašie un krāsainie kuskusa salāti – gardas piedevas recepte

Kuskuss nav jāvāra, pietiek vien apliet ar buljonu un sajaukt ar sakapātiem dārzeņiem. Šo piedevu viens no Lielbritānijā pazīstamākajiem šefpavāriem Toms Keridžs iesaka baudīt ar grilētu makreli.

Nepieciešams:

  • 350 grami kuskusa;
  • 350 mililitri karsta vistas buljona;
  • 1 grilēta paprika;
  • 2 svaigi tomāti;
  • 1 ass sarkanais čili;
  • 1 laima miziņa un sula;
  • sauja sakapātu pētersīļu ar kātiņiem (tie labi garšo un kraukšķ);
  • sāls, pipari, eļļa.

Pagatavošana:

Kuskusu liek karstumizturīgā traukā, pārlej ar verdošu vistas buljonu un apsedz trauku, ļaujot kuskusam uzbriest.

Sagriež visus dārzeņus, sakapā pētersīļus, pievieno rīvētu miziņu un sulu no viena laima, kā arī sakapātu čili piparu.

Kad kuskuss savilcies, ar dakšu sakašņā un sajauc ar sagrieztajiem dārzeņiem, pievieno sāli un piparus pēc garšas, kā arī aizdara ar salātiem piemērotu eļļu. Visu rūpīgi sajauc un pasniedz kā piedevu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti