Visas saimnieču receptes no šīs un iepriekšējām sezonām meklē šeit.
Nepieciešams:
- 4 paciņas vājpiena biezpiena;
- 1 litrs jogurta;
- 2 ēdamkarotes cukura;
- 2 paciņas vanilīna cukura;
- 1 paciņa jeb 20 grami pārtikas želatīna;
- mellenes;
- avenes;
- dzērvenes.
Pagatavošana:
Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Biezpienu samaisa ar cukuru un vanilīna cukuru. Pievieno jogurtu, saujiņu melleņu un kārtīgi samaisa. Uzbriedinātajam želatīnam uzlej verdošu ūdeni un maisa, kamēr želatīns izkūst. Lēnām lej biezpiena masā un rūpīgi maisa. Iegūto masu pilda saldēdiena trauciņos un liek vēsumā sastingt. Pirms pasniegšanas rotā ar mellenēm, avenēm, dzērvenēm un kliņģerīšu ziediem.
Citu saimnieču receptes
Vairāk