Alma Bērziņa gan savā ikdienas darbā, gan brīvajā laikā nodarbojas ar liellopa gaļas popularizēšanu Latvijas gardēžu vidē, tāpēc uzkodai un pamatēdienam izvēlējās pašai iecienītas un vienkāršas liellopa gaļas maltītes.
Nepieciešams:
(Septiņām porcijām)
- 1,10 kg liellopa šķiņķa vai liellopa filejas
- 2 mazi sīpoli
- neliela buntīte pētersīļu
- sāls, pipari, sinepes, majonēze, olīveļļa
- Vusteras ("Worchester") mērce pēc garšas
Pagatavošana:
Liellopa gaļu kārtīgi sakapā ar asu nazi. Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Noformē uz šķīvjiem porcijās. Pasniedz ar grauzdētu vai grilētu maizi, dekorē ar kaperiem.