Uzņēmums gada laikā izstrādājis cepamus zivju gabaliņus un garneļu uzkodas no sojas pupiņām un citām augu valsts izejvielām. Tiek uzsvērts, ka produkta maigā tekstūra ir veidota ar lielu rūpību, savukārt oriģinālās garšas nianses iegūtas ar jūras aļģu ekstrakta palīdzību.
Receptes, protams, netiek atklātas, kompānija vienīgi norāda, ka jaunais projekts ir turpinājums līdzīgu gaļas produktu veiksmīgai laišanai tirgū. Pēc ekspertu domām – šis nav tikai vietēja mēroga kulinārs eksperiments, bet ceļš, kādā būs jāiet daudzu piejūras valstu iedzīvotājiem.
ANO Pārtikas un lauksaimniecības organizācijas veiktā aptauja liecina, ka, piemēram, Ķīnā un Indonēzijā jūras velšu patēriņš uz vienu cilvēku 50 gadu laikā pieaudzis attiecīgi astoņas un četras reizes. Jūras resursi tiek noplicināti, un pilnībā kompensēt zaudējumus akvakultūras nozare vienkārši nespēs. Tāpēc atliek cerēt, ka Baltijas jūrā zvejniecība tiks regulēta saprātīgi, un mūsu valsts iedzīvotājiem nākotnē nenāksies mieloties ar reņģu izstrādājumiem bez reņģēm to sastāvā.