Rīsu sautējums ar vistas gaļu ēdamā bļodiņā! Gatavojam kopā ar bērniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Bērni nelabprāt ēd dārzeņus? Šo maltīti viņi gatavos ar prieku un noteikti pagaršos.

Iesakām pašiem mazākajiem!

Iesakām pašiem mazākajiem!

Mīļie vecāki, mēs esam radījuši drošu un radošu platformu zinātkāriem pirmsskolas vecuma bērniem - LSM Bērnistaba!

Bērnistabā ir interesanti un attīstoši uzdevumi, spēles, filmas, eksperimenti, zīmēšana, vakara pasaciņa un daudz kā cita.

 

Nepieciešams:

  • Neliels ķirbītis vai vairāki mazi ķirbīši – katram pa bļodiņai.
  • 200 g rīsu.
  • 200 g vistas filejas.
  • 2 burkāni.
  • 2 tomāti.
  • Sīpols.
  • 200 ml saldā krējuma.
  • Pipari.
  • Sāls.
  • Ēdamkarote sviesta.

Pagatavošana:

Ķirbjiem nogriež cepurīti ( to saglabā), izņem ķirbja sēklotni. Rīsus izvāra sālsūdenī. Burkānus sarīvē vai sagriež ripiņās. Tomātus aplej ar karstu ūdeni, novelk mizu, sagriež gabaliņos.

Sviestā apcep sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu vistas fileju.

Rīsus, vistu, burkānus un tomāta gabaliņus sajauc, sāla un piparo.

Sagatavoto rīsu masu liek podiņos, pārlej ar krējumu, uzliek ķirbja cepurīti, liek uz plāts. Cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni stundu, atkarībā no ķirbju lieluma.

Šo ēdienu apēd ar visu bļodiņu – ķirbja mīkstumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti