Nepieciešams:
- 1 iepakojums nūdeļu.
- 1 vistas fileja.
- Ķīnas kāposts.
- 1 paprika.
- 1 burkāns.
- Terijaki mērce.
- Spināti.
- Eļļa cepšanai.
- Sāls un pipari.
Pagatavošana:
Nomizojiet dārzeņus un sagrieziet gabaliņos. Sagrieziet arī vistas fileju, tad sajauciet ar terijaki mērci un pievienojiet nedaudz sāls.
Uzkarsētā pannā ielejiet eļļu un apcepiet burkānus, vēlāk pievienojiet pārējos dārzeņus, kā arī garšvielas. Tad apcepiet vistu. Savienojiet gaļu un dārzeņus kopā un sajauciet ar mērci.
Uzkarsējiet katliņā ūdeni, pievienojiet sāli un lieciet vārīties nūdeles. Vāriet aptuveni 5 min, pēc tam nolejiet ūdeni.
Servējiet nūdeles uz šķīvja kopā ar vistu un dārzeņiem un pievienojiet spinātus.