Šo picu bērni pagatavos ar prieku, domā “Pica Rīga” pavāri, iesakot recepti.
Nepieciešams:
- 130 g picas mīklas,
- 100 g bazilika pesto,
- 50 g Parmezāna siera,
- 50 g paprikas,
- 12 gabaliņi ananasa,
- 5 ķirštomātiņi,
- spinātu lapiņas,
- 50 g kukurūzas,
- 30 g barbekjū (BBQ) mērces.
Pagatavošana:
Izrullē mīklu (to var pagatavot mājās, var gatavošanai izmantot picas mīklu maisījumu, var mīklu pirkt veikalā), ar brīvu roku izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu - ar barbekjū mērci. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasa un tomātu gabaliņus, kukurūzu.
Liek krāsnī cepties 300 grādos uz 4 - 5 minūtēm. Pārber pāri Parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.